CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, June 3, 2009

-:-Arryssa~Eallinda-:-


ekceli this is 2nd posted for this entry..the 1st entry tu dh trdelete..boleh gitu???
hehehe..so again..this is my fren's mini kurung wif tgn double layer
bermaterialkan gray satin, pd dasarnye tuan empunya bj ni udah trsalah bli kaler kain..gray dipandangnye lite blue..adeihhh tlg la ealin oiii!! kekeke..so utk membirukan bj itu..dibelinye la beads biru memandangkan tema utk mjlis perkahwinan adik iparnye adalah biru..memula tu tkleh bygkn la kombinasi kaler tu..bila dh siap..its look soft n pastel...as per her taste..

material tuan empunya baju yg cari sendri sbb dia sgt particular tkt lari dr tastenye nnt..so sy ni ikut aje la kan..rumit gk sebenornye sbb satin ni sgt la lembut n fragile..tkt gk kwn ku ini tk brkenan ke ape ke kan..but alhamdulillah dia sgt soka dan puas hati..

for eallin ko soka la yeee..design ini aku namakan ARRYSSA~EALLINDA sempena arryssa itu sbb dia nk folow like previous design which is 'arryssa' & eallinda adalah nama tuan empunya bj sendri..

HAPPY VIEWING!


7 comments:

++eden|essey++ said...

kak lawo la design nie...so simple, tp nmpk kemas....i loikee...

Beauty N the Beads said...

wah2 bling bling gitew... :)

dana cute said...

pekrh,,,,
mmg cantik lah
nmpak sofisticated gitu....

aNieS said...

salam..sy ni org br dlm dunia manik ni..nk tnye pd akak klu batu tu kt kna lektkn dgn gam ke?

gEe said...

jaja edenessey
thank ja!

bNtb
bling2 jgn tk bling2! ;o)

danacute
yeke?..thanks dana

anies
mane leh letak gam yang oi..tu sume jahit..hehehe..tkpe awk blaja pelan2 psl manik ni ye...dulu kgee pun tk reti ape gk..

pepari said...

i fall in love with this design... simple yet sangat elegan... dah lama teringin nak buat.. tak ada kesempatan.. keep it up!! sangat cantik ok....

hasmabgee said...

saya baru dlm beads ni, jahit pun kat atas baju sendiri..time nk raya baru feel tu lebih nk jahit..biasala..wat kat baju sendiri aje.. kalo mcm ni awk letak berapa rm yer?
blh x awk tlg saya letak harga utk saya punya jahitan? tq...