CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, June 18, 2009

-:-Datin K-:-

lama gak tk update blog beading aku nih..sori la..aku bulan ni trsgt2 la bznye ..
bkn bz dgn kj ye..bz dgn nk pindah rumah..aduyaiiii..sengal tul bab2 nk pindah rumah nih..
ermmm dlm pd aku bz tu ..menjht TETAP menjahit..
ape nk kata!..dh org pecaya kt kite kan suh upkn baju depa..buat aje la pelan2..

ok btw dibwh ini adalah baju Datin K, wife my chairman...
tk sangka Datin K anta kt aku bj nye utk dijahit manik..thanks datin beri kepercayaan pd gee ;o)
alhamdulillah akhirnya siap jugak..kebaya berkerawang penoh..perghh sarat dgn kerawang..
datin nk suh naikkn lagi kaler ijau..supaya bila dipakai pd waktu mlm ianya lebih 'teserlah ayumu' dan supaya dia bleh matching dgn tudung shifon ijaunye..
so kite buat la seperti yg disuruh..

tang bunga tu aku tk highlight byk cukup takat kt mainline tu je..since aku beringat dgn ape yg dipesannye kan..datin pun tknk too heavy cukup takat buh manik n sequine sket2 jek..aku just add on eyedrop pink beads tu pun guna pink transparent..simple

simple2 pun brtambah berat gk le bj tu...apepun aku lega + happy bila dgr respon yg datin sgt suka outputnya..tk lebih tk kurang..kire seperti yg dia mau la..alhamdulillah..

so happy viewing..DATIN K

beza b4 n after buh manik..






2 comments:

::YanN:: said...

kak gee..
datin k tu wife dato' asnor ye ?

gEe said...

haah yan..